Om Con Moto

Con Moto er et rekrutteringsselskap som leverer tjenester til privat næringsliv og offentlig sektor. Vi holder til i Karl Johans gate 25 i Oslo. De fleste kundene våre holder til på det sentrale østlandsområdet, men for øvrig leverer vi rekrutteringstjenester over hele landet, samt til enkelte nordiske oppdragsgivere. Våre partnere er erfarne konsulenter med stor faglig tyngde og integritet.

Vår forretningside

Vi hjelper våre kunder med å finne de beste kandidatene, og til å velge rett kandidat blant gode finalister. 
Vi sikrer en godt planlagt rekrutteringsprosess med profesjonell bruk av gode metoder og tester. 
Vår involvering sørger for at våre kunder kan ansette, utvikle og beholde medarbeidere med riktig kompetanse og potensial.

Visjon

”Vi får mennesker til å lykkes”!

Våre verdier

Tydelige

I samarbeid med Con Moto vil du oppleve konsulenter som er tydelige i sin kommunikasjon. Vi er tydelige på hva vi skal levere og hvordan vi gjør det. Vi er også tydelige på hvilke forventninger vi har til våre kunder for å sikre en god leveranse i alle oppdrag.

Etterrettelige

Etikk, integritet, diskresjon, profesjonalitet og grundighet kjennetegner hvordan vi opptrer og løser våre oppgaver. Vi holder det vi lover og vi gjøre det vi sier.

Rause

I våre oppdrag byr vi på alt vi har av kompetanse, metoder, og modeller. Vi vil at våre kunder skal oppleve det faglig interessant og utviklende å samarbeide med konsulenter Con Moto. Vi er også rause med vår innsats i oppdragene.

Konfidensialitet

Diskresjon, konfidensialitet, integritet og tillitt i all kontakt med oppdragsgivere og kandidater, er helt sentralt i vår bransje.

Sensitiv informasjon håndteres strengt konfidensielt og i tilfelle det er ønskelig, signerer vi en konfidensialitetserklæring med oppdragsgiver.

I dialog med kandidater garanterer vi selvsagt tilsvarende mot vår oppdragsgiver, noe som kan være spesielt viktig i innledende runder. Vi er svært bevisste på en profesjonell og forutsigbar kontakt med alle kandidater i en rekrutteringsprosess. Kandidater som er i en rekrutteringsprosess med Con Moto vil alltid få tilbakemeldinger som avtalt.

Vi har en off-limit policy som garanterer at vi ikke søker talenter hos våre oppdragsgivere.